1. fitnessen
  2. VirtuFit Ergometer Roeitrainer Hartslagfunctie Inklapbaar.

VirtuFit Ergometer Roeitrainer Hartslagfunctie Inklapbaar.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze VirtuFit Ergometer Roeitrainer Hartslagfunctie Inklapbaar.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties VirtuFit Ergometer Roeitrainer Hartslagfunctie Inklapbaar.

Maximaal belastbaar gewicht

150 kg

Weerstandsysteem

Computergestuurde magneetrem

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

16

Omschrijving van de VirtuFit Ergometer Roeitrainer Hartslagfunctie Inklapbaar.

De VirtuFit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro is een gebruiksvriendelijke en stabiele roeitrainer met een hartslagfunctie. Deze roeitrainer is voorzien van een stevige aluminium rail die een vloeiende beweging biedt. Ook voor langere gebruikers is de rails lang genoeg voor goede oefeningen. Voor extra comfort is de rails voorzien van een voorgevormde, comfortabele PU foam zitting. De steunplaten voor je voeten geven comfort, veiligheid en een stabiel gevoel. Met de hartslagfunctie kun je je prestaties bijhouden. Dankzij het inklapbare ontwerp is de VirtuFit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro makkelijk op te bergen en neem je hem makkelijk mee. Ondanks het compacte formaat blijft deze roeitrainer stevig en stabiel staan. Dankzij deze kwaliteiten is de VirtuFit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro een ideale trainingspartner voor thuis. De VirtuFit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro is een ideale trainingspartner voor thuis. Deze roeitrainer is voorzien van een stevige aluminium rail die een vloeiende beweging biedt. Ook voor langere gebruikers is de rails lang genoeg voor goede oefeningen. Voor extra comfort is.

Veelgestelde vragen over de VirtuFit Ergometer Roeitrainer Hartslagfunctie Inklapbaar.

De VirtuFit Ergometer Roeitrainer Hartslagfunctie Inklapbaar. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 150 kg.

De VirtuFit Ergometer Roeitrainer Hartslagfunctie Inklapbaar. heeft een Unknown.

De VirtuFit Ergometer Roeitrainer Hartslagfunctie Inklapbaar. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De VirtuFit Ergometer Roeitrainer Hartslagfunctie Inklapbaar. heeft 16 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten