1. fitnessen
  2. FitBike Ride 3 Hometrainer Fitness Fiets Incl. trainingscomputer Lage instap.

FitBike Ride 3 Hometrainer Fitness Fiets Incl. trainingscomputer Lage instap.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze FitBike Ride 3 Hometrainer Fitness Fiets Incl. trainingscomputer Lage instap.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties FitBike Ride 3 Hometrainer Fitness Fiets Incl. trainingscomputer Lage instap.

Maximaal belastbaar gewicht

135 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

16

Omschrijving van de FitBike Ride 3 Hometrainer Fitness Fiets Incl. trainingscomputer Lage instap.

De FitBike Ride 3 is een perfecte hometrainer voor fitness fanaten. Met een zwaar vliegwiel en robuust frame van staal is de Ride 3 extra stevig en geschikt voor intensieve trainingen. De lage instap zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht lengte of lichaamsbouw, moeiteloos en comfortabel kan trainen. Dankzij de trainingscomputer is het mogelijk om verschillende soorten workouts te volgen, waaronder intervaltrainingen. Naast de hoge kwaliteit van de Ride 3 is de hometrainer ook nog eens betaalbaar. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is de FitBike Ride 3 de ideale hometrainer voor iedereen die op zoek is naar een crosstrainer voor intensieve workouts. Kortom, als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke, robuuste en betaalbare hometrainer, dan is de FitBike Ride 3 een uitstekende keuze.

Veelgestelde vragen over de FitBike Ride 3 Hometrainer Fitness Fiets Incl. trainingscomputer Lage instap.

De FitBike Ride 3 Hometrainer Fitness Fiets Incl. trainingscomputer Lage instap. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 135 kg.

De FitBike Ride 3 Hometrainer Fitness Fiets Incl. trainingscomputer Lage instap. heeft een Unknown.

De FitBike Ride 3 Hometrainer Fitness Fiets Incl. trainingscomputer Lage instap. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De FitBike Ride 3 Hometrainer Fitness Fiets Incl. trainingscomputer Lage instap. heeft 16 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten