1. fitnessen
  2. VirtuFit Etappe 2.0i Indoorfiets Indoor Cycle.

VirtuFit Etappe 2.0i Indoorfiets Indoor Cycle.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze VirtuFit Etappe 2.0i Indoorfiets Indoor Cycle.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties VirtuFit Etappe 2.0i Indoorfiets Indoor Cycle.

Maximaal belastbaar gewicht

140 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

Omschrijving van de VirtuFit Etappe 2.0i Indoorfiets Indoor Cycle.

De VirtuFit Etappe 2.0i is een stevige en comfortabele fiets met een verstelbare zadel en stuur. Deze fiets is voorzien van een LCD-monitor met geïntegreerde hartslagmeter en een trappersysteem met 24 versnellingen. Je kunt de fiets koppelen aan je smartphone, tablet of laptop en met behulp van trainingsapps je prestaties bijhouden, vooruitgang monitoren en je fitnessdoelen behalen. Met de VirtuFit Etappe 2.0i kun je op een realistische manier trainen en genieten van een effectieve cardio-workout. Met de verstelbare pedalen en stuur krijg je meer controle over je training. Bovendien heeft de fiets een stille weerstand, zodat je je training comfortabel kunt uitvoeren zonder dat je je omgeving storen.

Veelgestelde vragen over de VirtuFit Etappe 2.0i Indoorfiets Indoor Cycle.

De VirtuFit Etappe 2.0i Indoorfiets Indoor Cycle. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 140 kg.

De VirtuFit Etappe 2.0i Indoorfiets Indoor Cycle. heeft een Unknown.

De VirtuFit Etappe 2.0i Indoorfiets Indoor Cycle. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De VirtuFit Etappe 2.0i Indoorfiets Indoor Cycle. heeft trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten