1. fitnessen
  2. Orbit hometrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame.

Orbit hometrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Orbit hometrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Orbit hometrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame.

Maximaal belastbaar gewicht

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Aantal trainingsniveaus

4

Omschrijving van de Orbit hometrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame.

De Klarstein Orbit Hometrainer is een uitstekend instapmodel voor degenen die efficiënt willen trainen binnen de vertrouwde omgeving van hun eigen huis. Met deze hometrainer kunt u cardiotrainingen doen en grote spiergroepen in beweging houden door conditietraining. Uw cardiovasculaire systeem zal hierdoor ook getraind worden, waardoor vetverbranding en ondersteuning van een dieet ook mogelijk worden. Dankzij de ingebouwde trainingscomputer kunt u uw prestaties gemakkelijk bijhouden. Tijd, afgelegde afstand, afstand en calorieverbruik zijn hiermee direct inzichtelijk. De bediening is ook eenvoudig met de grote knoppen en het gemakkelijk leesbare display. Uw trainingsdoelen zijn zo gemakkelijk en snel te bereiken. Naast het versterken van uw uithoudingsvermogen is trainen op de Orbit hometrainer ook zacht voor de gewrichten en gezond. Dankzij de natuurlijke beweging worden alle hoofdspiergroepen gelijkmatig belast, waardoor uw houding en bewegingscoördinatie ook worden verbeterd. De extra beweging met de armen is ook effectief, waardoor been-, arm- en schouderspieren beter presteren. De wervelkolom wordt hierdoor o.

Veelgestelde vragen over de Orbit hometrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame.

De Orbit hometrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame. heeft een maximaal belastbaar gewicht van .

De Orbit hometrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame. heeft een Unknown.

De Orbit hometrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame. heeft een hartslagfunctie: . Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Orbit hometrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame. heeft 4 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten