1. fitnessen
  2. RTS® Products Magnetic High performance home trainer Hometrainer Thuis sporten.

RTS® Products Magnetic High performance home trainer Hometrainer Thuis sporten.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze RTS® Products Magnetic High performance home trainer Hometrainer Thuis sporten.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties RTS® Products Magnetic High performance home trainer Hometrainer Thuis sporten.

Maximaal belastbaar gewicht

150 kg

Weerstandsysteem

Elektromagnetische weerstand

Hartslagfunctie

Nee

Aantal trainingsniveaus

Omschrijving van de RTS® Products Magnetic High performance home trainer Hometrainer Thuis sporten.

De RTS® Magnetic high performance home trainer is een professionele spinningfiets die ideaal is voor de fanatieke thuissporter. Deze spinningfiets beschikt over een stevig en stabiel frame, dat is gemaakt van hoogwaardig staal. Dankzij de verstelbare voetenplaat kun je de fiets op elke gewenste hoogte instellen en comfortabeler fietsen. Verder is de RTS® Magnetic high performance home trainer uitgerust met een magnetisch weerstandsysteem, waarmee je de weerstand kunt aanpassen aan je eigen niveau. Deze fiets is ook voorzien van een LCD-display dat je informatie geeft over de tijd, de snelheid, de afstand, de calorieën en het hartslag. Met het meegeleverde bidonhouder kun je water meenemen tijdens het fietsen, zodat je nooit uitgedroogd raakt. Deze spinningfiets is daarom ideaal voor intensieve thuistrainingen.

Veelgestelde vragen over de RTS® Products Magnetic High performance home trainer Hometrainer Thuis sporten.

De RTS® Products Magnetic High performance home trainer Hometrainer Thuis sporten. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 150 kg.

De RTS® Products Magnetic High performance home trainer Hometrainer Thuis sporten. heeft een Unknown.

De RTS® Products Magnetic High performance home trainer Hometrainer Thuis sporten. heeft een hartslagfunctie: Nee. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De RTS® Products Magnetic High performance home trainer Hometrainer Thuis sporten. heeft trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten