VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer Gratis trainingsschema.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer Gratis trainingsschema.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer Gratis trainingsschema.

Maximaal belastbaar gewicht

140 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

8

Omschrijving van de VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer Gratis trainingsschema.

De Low Entry Bike 1.0 Hometrainer is een innovatieve en stevige indoor bike. Deze hometrainer is speciaal ontworpen om comfortabel en intensief te kunnen trainen. Het frame van de fiets is gemaakt van stevig staal en is daardoor zeer duurzaam. Daarnaast is de fiets voorzien van een verstelbare zadel en stuurhoogte, waardoor deze geschikt is voor iedereen. De Low Entry Bike 1.0 Hometrainer wordt geleverd met een gratis trainingsschema. Het schema bevat oefeningen die kunnen worden uitgevoerd op verschillende niveaus. De oefeningen zijn gericht op het verhogen van je uithoudingsvermogen en kracht. Daarnaast is het mogelijk om je training te monitoren met een computer of smartphone. Deze hometrainer is daardoor perfect geschikt voor thuisgebruik.

Veelgestelde vragen over de VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer Gratis trainingsschema.

De VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer Gratis trainingsschema. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 140 kg.

De VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer Gratis trainingsschema. heeft een Unknown.

De VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer Gratis trainingsschema. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer Gratis trainingsschema. heeft 8 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten