Reebok GX40 Crosstrainer incl. hartslagfunctie.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Reebok GX40 Crosstrainer incl. hartslagfunctie.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Reebok GX40 Crosstrainer incl. hartslagfunctie.

Maximaal belastbaar gewicht

120 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

8

Omschrijving van de Reebok GX40 Crosstrainer incl. hartslagfunctie.

De Reebok GX40 Crosstrainer is een revolutionaire crosstrainer met een hoge kwaliteit die je helpt om je fitnessdoelen te bereiken. Met een verstelbare schuine positie van 15 graden, een stevig frame en een robuuste motor, is deze crosstrainer ontworpen om jouw trainingen te maximaliseren. Met een magnetisch remsysteem en een vermogen van 2,75 pk biedt de GX40 Crosstrainer een soepele en stille training, ideaal voor thuisgebruik. De crosstrainer is voorzien van een LCD-display waarmee je je prestaties kunt volgen. Je kunt je tijd, afstand, snelheid, calorieverbruik en hartslag monitoren. Met de ingebouwde hartslagfunctie kun je je hartslag tijdens de training monitoren, zodat je je trainingen kunt afstemmen op je fitnessniveau. De GX40 Crosstrainer is voorzien van transportwielen, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Deze crosstrainer bevat ook een waterfleshouder, zodat je tijdens het trainen voldoende vocht kunt binnenkrijgen.

Veelgestelde vragen over de Reebok GX40 Crosstrainer incl. hartslagfunctie.

De Reebok GX40 Crosstrainer incl. hartslagfunctie. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg.

De Reebok GX40 Crosstrainer incl. hartslagfunctie. heeft een Unknown.

De Reebok GX40 Crosstrainer incl. hartslagfunctie. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Reebok GX40 Crosstrainer incl. hartslagfunctie. heeft 8 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten