1. fitnessen
  2. Hoobi® Indoorfiets Pro Verstelbaar Fietsen Hometrainer Fitness Cardio 5 kg Vliegwiel.

Hoobi® Indoorfiets Pro Verstelbaar Fietsen Hometrainer Fitness Cardio 5 kg Vliegwiel.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Hoobi® Indoorfiets Pro Verstelbaar Fietsen Hometrainer Fitness Cardio 5 kg Vliegwiel.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Hoobi® Indoorfiets Pro Verstelbaar Fietsen Hometrainer Fitness Cardio 5 kg Vliegwiel.

Maximaal belastbaar gewicht

150 kg

Weerstandsysteem

Remblokken

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

Omschrijving van de Hoobi® Indoorfiets Pro Verstelbaar Fietsen Hometrainer Fitness Cardio 5 kg Vliegwiel.

De Hoobi® Indoorfiets Pro Verstelbaar Fietsen Hometrainer Fitness Cardio 5 kg Vliegwiel is een innovatieve en innovatieve manier om uw cardio-training uit te voeren. Het verstelbare ontwerp maakt het mogelijk om de fiets op uw persoonlijke comfortniveau te stellen. Deze gebruiksvriendelijke hometrainer is uitgerust met een 5 kg zwaar vliegwiel dat u in staat stelt om de intensiteit van uw training te verhogen. Daarnaast heeft de fiets een ingebouwd LCD-scherm waar u gemakkelijk uw hartslag en verbrande calorieën kunt aflezen. De Hoobi® Indoorfiets Pro Verstelbaar Fietsen Hometrainer Fitness Cardio 5 kg Vliegwiel is ook buiten te gebruiken, waardoor u de mogelijkheid heeft om de trainingen naar buiten te verplaatsen. Deze multifunctionele hometrainer is geschikt voor zowel beginners als professionals, waardoor iedereen kans heeft om de trainingen naar een hoger niveau te tillen. Bovendien is deze spinningfiets gemakkelijk op te bergen en te verplaatsen, wat nog meer flexibiliteit biedt.

Veelgestelde vragen over de Hoobi® Indoorfiets Pro Verstelbaar Fietsen Hometrainer Fitness Cardio 5 kg Vliegwiel.

De Hoobi® Indoorfiets Pro Verstelbaar Fietsen Hometrainer Fitness Cardio 5 kg Vliegwiel. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 150 kg.

De Hoobi® Indoorfiets Pro Verstelbaar Fietsen Hometrainer Fitness Cardio 5 kg Vliegwiel. heeft een Unknown.

De Hoobi® Indoorfiets Pro Verstelbaar Fietsen Hometrainer Fitness Cardio 5 kg Vliegwiel. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Hoobi® Indoorfiets Pro Verstelbaar Fietsen Hometrainer Fitness Cardio 5 kg Vliegwiel. heeft trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten