1. fitnessen
  2. Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer Fitness fiets met 8 weerstandsniveaus Voorzien van tablethouder en transportwielen.

Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer Fitness fiets met 8 weerstandsniveaus Voorzien van tablethouder en transportwielen.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer Fitness fiets met 8 weerstandsniveaus Voorzien van tablethouder en transportwielen.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer Fitness fiets met 8 weerstandsniveaus Voorzien van tablethouder en transportwielen.

Maximaal belastbaar gewicht

110 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

8

Omschrijving van de Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer Fitness fiets met 8 weerstandsniveaus Voorzien van tablethouder en transportwielen.

De Tunturi Cardio Fit B30 is een stevige en stabiele hometrainer met een magneetremsysteem. Het stille systeem zorgt voor 8 weerstandsniveaus, waarmee je je training af kunt stemmen op je persoonlijke fitnessniveau. Het comfortabele zadel en de instelbare stuurhoogte geven je een goede zitpositie, waardoor je je workout op een aangename manier kunt uitvoeren. Voor extra comfort en gebruiksgemak is de Tunturi Cardio Fit B30 voorzien van een handige tablethouder. Hiermee kun je tijdens je training je favoriete muziek luisteren, een film kijken of je training bijhouden. Voor gemakkelijk verplaatsen zijn er ook transportwielen aan de onderkant van de fiets bevestigd. Hiermee kun je de hometrainer eenvoudig aan de kant schuiven of verplaatsen.

Veelgestelde vragen over de Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer Fitness fiets met 8 weerstandsniveaus Voorzien van tablethouder en transportwielen.

De Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer Fitness fiets met 8 weerstandsniveaus Voorzien van tablethouder en transportwielen. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 110 kg.

De Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer Fitness fiets met 8 weerstandsniveaus Voorzien van tablethouder en transportwielen. heeft een Unknown.

De Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer Fitness fiets met 8 weerstandsniveaus Voorzien van tablethouder en transportwielen. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer Fitness fiets met 8 weerstandsniveaus Voorzien van tablethouder en transportwielen. heeft 8 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten