GoodVibes Hometrainer met Computer Display en Ergometer Draagvermogen 120 kg Verstelbare Zitting en Stuur Handvatten.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze GoodVibes Hometrainer met Computer Display en Ergometer Draagvermogen 120 kg Verstelbare Zitting en Stuur Handvatten.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties GoodVibes Hometrainer met Computer Display en Ergometer Draagvermogen 120 kg Verstelbare Zitting en Stuur Handvatten.

Maximaal belastbaar gewicht

120 kg

Weerstandsysteem

Remband

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

Omschrijving van de GoodVibes Hometrainer met Computer Display en Ergometer Draagvermogen 120 kg Verstelbare Zitting en Stuur Handvatten.

GoodVibes Hometrainer met Computer Display en Ergometer Draagvermogen 120 kg Verstelbare Zitting en Stuur Handvatten is een krachtige en multifunctionele fietstrainer. Het compacte formaat (105x47x100cm) biedt verschillende opbergmogelijkheden en is ideaal voor kleine woonruimtes. Het display van de fitnessfietscomputer houdt tijd, snelheid, afstand, hartslag en calorieën bij. Batterijen zijn inbegrepen. De fiets is geschikt voor gebruikers met een maximaal gewicht tot 120 kg. Met het vliegwielmechanisme kun je het weerstandsniveau regelen. De hometrainer kan horizontaal en verticaal worden versteld, terwijl het handvat verticaal kan worden versteld. GoodVibes Hometrainer met Computer Display en Ergometer Draagvermogen 120 kg Verstelbare Zitting en Stuur Handvatten is ideaal voor gebruikers van alle fitnessniveaus. Het is een uitstekende fietstrainer met veel extra's. Inbegrepen in deze set is een bidon en een telefoonhouder. Dit maakt het nog gemakkelijker om tijdens het trainen je favoriete muziek te luisteren of te genieten van je favoriete shows. De fietstrainer is een ideale manier om aan thuis cardio te doen.

Veelgestelde vragen over de GoodVibes Hometrainer met Computer Display en Ergometer Draagvermogen 120 kg Verstelbare Zitting en Stuur Handvatten.

De GoodVibes Hometrainer met Computer Display en Ergometer Draagvermogen 120 kg Verstelbare Zitting en Stuur Handvatten. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg.

De GoodVibes Hometrainer met Computer Display en Ergometer Draagvermogen 120 kg Verstelbare Zitting en Stuur Handvatten. heeft een Unknown.

De GoodVibes Hometrainer met Computer Display en Ergometer Draagvermogen 120 kg Verstelbare Zitting en Stuur Handvatten. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De GoodVibes Hometrainer met Computer Display en Ergometer Draagvermogen 120 kg Verstelbare Zitting en Stuur Handvatten. heeft trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten